Draft verzioni i regullores për përzgjedhjen e sportistëve dhe klubeve më të suksesshme

Të gjithë të cilët deshirojnë të japin sugjerime rreth rregullores për përzgjedhjen e sportisteve dhe klubeve më të suksesshme, mund të na shkruajnë deri me datë 30.09.2019 ( e hënë) në emailin: info@gostivari.gov.mk

 

Rregullore Mirenjohje Sportet 11909131866124568392(1)