Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari me rastin e Vitit të Ri

Gostivaras të nderuar!

Sot është dita e fundit e një viti të cilin ditëm ta përballojmë sëbashku pavarsisht pengesave që kishim rrugës!

Uroj që për vitin e ri 2020 të jemi shumë më mirë se këtë vit dhe jam i sigurtë që do jemi pasi ditë më të mira pritet të vijnë!

Duke ju shtrënguar duart Ju Uroj Gëzuar Vitin e Ri!

Shëndet e mbarësi të gjithëve!