NJOFTIM

03.01.2020

Të nderuar qytetarë,

Për shkak të një defekti nël tubacionin kryesor Ф250, nesër (e premte) prej në ora 9:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë apo presion të zvogëluar në fshatrat Banjicë e Poshtme, Banjicë e Epërme, Zdunjë dhe Debresh, si dhe në një pjesë të lagjes Toskallari.

Nga NP “Komunalec” planifikojnë që ekipet e tyre defektin ta sanojnë deri në ora 16:00, pas çka furnizimi me ujë do të normalizohet.

Komuna e Gostivarit paraprakisht ju falënderon për mirëkuptimin.

Shërbimi për informim