Ligjëratë mbi masat e parandalimit të koronavirusit

03.03.2020

Nesër (e mërkurë) me fillim në ora 12:00 në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, dr. Fadil Cana – specialist në Klinikën universitare të sëmundjeve infektive në Shkup, do të mbajë ligjëratë në lidhje me atë se çka është koronavirusi dhe cilat janë masat më efikase për parandalimin e përhapjes së tij.

Ftojmë qytetarët për pjesëmarrje.

Shërbimi për informim