Njoftim

20.03.2020

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se prej të hënës (23.03.2020) administrate komunale do të punojë me orar të reduktuar, respektivisht prej në ora 09:00 deri në ora 13:00.

Përderisa janë në fuqi masat qeveritare për mbrojtje nga pandemia e virusit korona, do të punohen vetëm lëndët që nuk mund të shtyhen.

Qendra për shërbime komunale që gjendet në katin përdhes të objektit, do të vazhdojë me kujdestari deri në ora 16:00.

Kërkojmë mirëkuptim nga ana juaj dhe përsërisim apelin që tu përmbaheni rekomandimeve për mbrojtje nga virusi korona.

#PaPanik

#RriNëShtëpi

Shërbimi për informim