Të nderuar gostivaras,

Edhe pse sot mora lajmin në grupin e krizës se kafeteritë mund të punojnë në modelin blej dhe shko, tash po shoh që ende ky vendim nuk është zyratrizuar. Prandaj ju lutem që edhe këtë fundjavë mos fillojmë më këtë mënyrë pune, derisa edhe oficijalisht e marim me shkrim këtë vendim prej shtabit qëndror të emergjencës.
Me të vetmin qëllim që askush mos ketë mdonji lloj pasoje, iu lutem të gjithë kafeterive në Gostivar, nesër mos fillojnë me punë, por të presim vendimin final në formë të shkruar deri ditën e hënë.
Paçi një fundjavë të mbarë me familjet tuaja!

#NjëQytet #NjëShtëpi #SëBashkuMundemi