Investim mbi pesëdhjetë mijë (50,000) EUR. në Sh.F “Bashkimi”

,

Sot bashkë me ekipin vizituam SH.F “Bashkimi”, ku i pashë nga afër investimet të cilat janë kryer në këtë shkollë.

Bëhet fjalë për investim mbi pesëdhjetë mijë (50,000) EUR.
– Renovimi i sallës së sportit
– Renovimi i mësonjëtoreve të klasave të para
– Vendosja e shkallëve të reja
– Renovimi i tualeteve dhe zhveshtoreve

E faleminderoj Drejtorin dhe udhëheqësinë e shkollës “Bashkimi” për angazhimin në të mirë të shkollës!

Me respekt,
Arben Taravari – Kryetar i Komunës së Gostivar