Takim i përbashkët në mes të kryetarit të Komunës së Gostivarit dhe përfaqësuesve të iniciativës “Stop Rusino”

Sot në mjediset e Komunës së Gostivarit, u mbajt takim i përbashkët në mes të Kryetarit te komunës së Gostivarit Arben Taravari, shefit të kabinetit Valbon Limani dhe perfaqësueve të iniciativës qytetare “Stop Rusino”

Në takimin e përbashkët, në atmosferë konstruktive, u diskutuan bashkërendimi i hapave te ardhshëm me iniciativën qyetatre “Stop Rusino”

Shërbimi për inmormim