NJOFTIM

Të nderuar qytetarë,

Për shkak të situatës së rënduar me Covid-19, administrata komunale e Gostivarit do të angazhohet që të gjitha shërbimet ndaj qytetarëve t’i kryej pa ngecje, por duke shmangur në maksimum kontaktet fizike.

Për këtë arsye, deri në normalizimin e situatës, luten qytetarët që pa ndonjë nevojë të domosdoshme, të mos drejtohen fizikisht në mjediset e komunës, dhe të gjitha informatat t’i marrin përmes telefonit.

Duke thirrur në numrin e telefonit
042/ 214 – 600
do të mund të kontaktoni drejtpërdrejt me përgjegjësit e të gjithë sektorëve dhe shërbimeve në Komunën e Gostivarit.

Apelojmë deri tek të gjithë qytetarët, që në përgjithësi t’i respektojnë rekomandimet dhe protokollet për mbrojtje nga Covid-19 dhe duke mbrojtur veten dhe të afërmit, të japin kontributin e tyre për shëndetin publik.

Me respekt,

Arben Taravari
Kryetar i komunës së Gostivarit