Gostivari, komuna e parë në RMV me e-Kiosk

Edhe një premtim zgjedhor po REALIZOHET

Kiosku elektronik e njohur si e-Kiosk do tju shërbejë qytetarëve për pagesa, kërkesa për dokumentacione dhe shumë shërbime të tjera, dhe është shumë e nevojshme në këtë kohë pandemie për të lehtësuar shërbimet ndaj qytetarëve.