24 ORË NË SHËRBIM!

,

 Për shkak të reshjeve të borës,ekipet e angazhuara nga Komuna e Gostivarit, kanë filluar pastrimin e rrugëve nga bora në fshatrat e malsisë.

Pos pastrimit, po hidhet edhe rërë dhe kripë në pjesën e qytetit si dhe deri në fshatrat më të largëta.

Apelojmë deri te qytetarët që të tregojnë kujdes maksimal gjatë qarkullimit dhe të kenë durim, ashtu që ekipet të punojë 24 orë pa ndalur.