Qeverisje ndryshe edhe në arsim!

,

Gjimnazi i Gostivarit merr pamje të re, krijon kushte më të mira pune për nxënësit dhe mësimdhënësit.
Punimet e reja, të cilat sot i promovuam me udhëheqësinë e shkollës, përfshinë:

✅Korridore të shtruara me pllaka të reja;
2️⃣ klasa të rinovuara;
✅Një kabinet të ri për Gjuhët;
✅Sallë për Konferenca – një investim i pari i këtij lloji në këtë shkollë;

Ndriçim i ri, 550 copë llamba të reja led, 100 të financuara nga Komuna e Gostivarit dhe 450 donacion nga qytetarët tanë.

Së shpejti fillojmë me rregullimin e banjove dhe 4 kabineteve të reja për Lëndën e Kimisë, Fizikës, Biologjisë dhe Matematikës.