NJOFTIM: Uji nga rrjeti i ujësjellësit të Gostivarit është i ndotur – të mos përdoret për pije

11.01.2021

Për shkak të reshjeve intensive gjatë këtyre ditëve, ka ardhur deri në turbullimin e ujit në burimin lumit Vardar dhe për pasojë, uji në rrjetin e ujësjellësit të Gostivarit është i ndotur dhe nuk guxon të përdoret për pije – njoftojnë nga NPK “Komunalec” Gostivar.

Ndalesa për përdorim е ujit për pije, do të vlejë deri në njoftimin e radhës.

Komuna e Gostivarit kërkon mirëkuptim nga qytetarët.

Shërbimi për informim