Mundësi të reja për punësimin e të rinjëve në qytetin tonë!

,

Zyrtarisht kemi hapur Qendrën e radhës Rinorë për Resnurse në Gostivar. Së bashku me Ministren e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska, Ambasadoren e Zvicrës Sybille Suter, Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së Narine Sahakyan, Rektorin e UEJL Abdylmenaf Bexheti , bëmë prezentimin e rezultateve fillestare të punës së Qendrës “iCan”.

Kjo qendër është investim i përbashkët i Komunës së Gostivarit, Ambasadës së Zvicrës, me implementim të UNDP, MPPS, UEJL.

Kjo qendër do të mundësojë krijimin e mundësive për punësim për të gjithë, në veçanti të gjeneratës së re.