Dita e mësuesit shqiptarë – 7 Marsi

,

Me rastin e Ditës së mësuesit shqiptarë – 7 Marsi, kisha nderin dhe kënaqësinë të takojë profesorët në pension nga Shkolla e Mesme e Gjimnazit në qytetin tonë.

Emocioni ishte i veçantë pasi shumica prej tyre kanë qenë profesorët e mi.

U jam mirënjohës për çdo gjë që keni bërë për ne,
faleminderit gjithsecilit, që me përgjegjësi, durim, dashuri na keni shoqëruar në rrugëtimin e jetës e të dijes.