U mbajt mbledhja konstituive e Bordit Udhëheqës të Qendrës Rinore për Resurse iCan në të cilën si kryetar u zgjodh Dr. Arben Taravari.

U mbajt mbledhja konstituive e Bordit Udhëheqës të Qendrës Rinore për Resurse iCan në të cilën si kryetar u zgjodh Dr. Arben Taravari ndërsa zëvendës kryetar u zgjodh Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti.
Të pranishëm ishin dhe përfaqësues të komunitetit të biznesit, të organizatave joqeveritare si dhe nga institucionet shtetërore dhe UNDP.