Komuna e Gostivarit e hapur për të gjithë shoqërinë

Nga dita e nesërme i presim nxënësit e SHMTK “Gostivari”, drejtimi Informatike dhe Arkitekturë për të filluar praktikën feriale në Komunen Gostivarit.

Paraprakisht si institucion nënshkruajtëm memorandum bashkëpunimi me këtë shkollë që t’i pranojmë nxënësit për punë praktike.