Konvikti i Gostivarit

Konvikti i Gostivarit

Ndricim LED në te gjithë objektin;
Menzë tërësisht e rinovuar;
Korridore të rinovuara;
60 dhoma të renovuara me mobilje të reja (krevat, dyshek, tavolina dhe komodina të reja);
Dy leximore të reja;
8 Banjo të reja ;
Dritare të reja në pjesën e femrave;