Këtë muaj monumenti G❤️STIVAR i përkushtohet Gruas!

Me rastin e festës së 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas, nxënësit e SHMKM “Gostivari” në monumentin GOSTIVAR vizatuan lule.
Le të shërbejë kjo për senzibilizim kundër dhunës ndaj grave dhe kundër diskriminimit të gruas në shoqëri.
Gratë janë themeli i një shoqërie të shëndoshë, prandaj jo vetëm sot, por 365 ditë të vitit ato meritojnë vëmendje, liri dhe barazinë e merituar.

Urime! 🌹