Vendosja e ujsjellësit të ri në një lagje në Bajnicë të Poshtme

Vendosja e ujsjellësit të ri në një lagje në Bajnicë të Poshtme në gjatësi 150 metra.
Çdo ditë e më afër objektivit tonë për të siguruar infrastrukturën e nevojshme për çdo amvisëri dhe biznes.