Kënaqësi të prisja kryetarin e Komunës së Klinës (Republika e Kosovës), z. Zenun Elezaj

Kënaqësi të prisja kryetarin e Komunës së Klinës (Republika e Kosovës), z. Zenun Elezaj.
Në takimin tonë vëllazëror, potencuam bashkëpunimin e ngushtë duke fiilluar nga ai kulturor pasi i përkasim një kluture, këmbim i ideve dhe kapitalit njerëzor dhe aplikim i përbashkët në fondet ndërkombëtare për zhvillim të dy qyteteve tona.

Së bashku me z. Elezaj vizituam edhe Qendrën për resurse rinore ‘iCan” dhe Qendrën e autizmit në ndërtim e sipër, “Blue Puzzle”.

Uroj që ky takim të shërbejë edhe për afrim dhe vizita të ndërsjellta të qytetarëve të Klinës dhe Gostivarit.