Së bashku me Kryetarin e Komunës Sveta Nedelja, Dario Zurevac, mora pjesë në panairin “Dita e zgarës”

Së bashku me Kryetarin e Komunës Sveta Nedelja, Dario Zurevac, mora pjesë në panairin “Dita e zgarës”.
Një panair tradicional i ushqimit, ku pjesmarrës janë gastronomë të Zagrebit me rrethinë.

Pata kënaqësinë të takoj edhe bashkvendas të mi nga Maqedonia e Veriut, gastronomë të vjetër në Kroaci, të cilët zhvillojnë bizneset e tyre atje dhe janë të njohur për cilësinë që ofrojnë tash e disa dekada.

Uroj që shumë shpejt një panair të tillë të organizojme edhe në qytetin e Gostivarit.