Vazhdojnë investimet nëpër shkollat e Gostivarit

Në bashkëpunim me organizatën amerikane “Latter Day Saint Charities”, Komuna e Gostivarit do të realizojë një projekt në Shkollën Fillore “Ismail Qemali”.

Përmes këtij projekti të përbashkët, do të bëhet renovimi i hapësirave per t’u krijuar leximore si dhe do të sigurohen pajisje të Teknologjisë informatike për nxënësit.