Vijojnë investimet në shkollat e Gostivarit

,

Komuna e Gostivari në bashkëpinim organizatën amerikane “Latter Day Saint Charities” investojnë në shkollën fillore “Ismail Qemali”.

Projekti përfshin investime në pajisjen e kabinetit me tekonologji informatike dhe renovimin e hapësirave për t’u krijuar leximore në këtë shkollë fillore.

Me përfundimin e komponentës së parë, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti në takim anëtarët e kësaj organizate Daron R Haddock dhe Karen C Haddock.

Investimet në shkollat fillore dhe të mesme të Gostivarit mbeten prioritet për Komunën e Gostivarit.