Kryetari Arben Taravari takon kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot takoi kryetarin e Komunës së Prishtinës, Përparim Rama.

Në takim u bisedua përvojat në arsim, kulturë në nivel të komunave, shkëmbimin e nxënësve, zhvillimin e turizmit rajonal si dhe njohjen dhe promovimin e vlerave kulturore, ekonomike dhe agrokulturore.

“Ishte nje takim frytdhënës që hap rrugën e bashkëpunimit ndërmjet komunave tona në shkëmbim nxënësish, nxitje të ndërsjellë të qytetarëve tanë për vizita ekonomike, kulturore dhe pjesëmarrje në festivale dhe panaire të ndryshme që organizohen në dy komunat respektive, me qëllim zhvillimin e turizmit rajonal dhe njohjen dhe promovimin e vlerave kulturore, ekonomike dhe agrokulturore”, u shpreh kryetari Arben Taravari.