Komuna e Gostivarit së shpejti do t’i digjitalizojë shërbimet

Komuna e Gostivari së shpejti do të bëhet pjesë e #mZaednica – një platformë digjitale interaktive e përbërë nga një aplikacion celular që në ueb-faqe u mundëson përdoruesve nëpërmjet telefonit celular, tabletit ose kompjuterit të komunikojnë drejtpërdrejt me të punësuarit në sektorët e komunës, të ushtrojnë të drejtat e tyre dhe të ndikojnë në aktivitetet e ndërmara nga komuna.

Sipas memorandumumit për bashkëpunim, ky digjitalizim i komunës vjen me mbështetje të Institutit Republikan IRI që po e zbaton “Center for social innovations” në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit.