Komuna e Gostivarit me pikëllim pranoi lajmin për tragjedinë e sotshme në Stamboll

 

Me keqardhje dhe pikëllim e pranuam lajmin për tragjedinë që ndodhi sot në Stamboll të Turqisë

Komuna e Gostivarit shpreh ngushëllime për familjarët e viktimave dhe popullin turk.

Solidarizohemi me ju në këtë ditë tragjedie dhe dënojmë rastet e këtilla ku njerëz të pafaјjshëm humbin jetën.