Në muajin e personave me sëmundje të rralla, kryetari Arben Taravari mbështet personat me këto sëmundje

 

Shkurti është muaji i personave me semundje të rralla, andaj kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari edhe sivjet priti në takim Josif Mishevskin, person me sëmundje të rrallë, me të cilin Komuna e Gostivarit ka organizuar një sërë aktivitetesh sensibilizuese dhe projekte të ndryshme.

Në takim u diskutua për përgaditjen e një plani aksional dhe tradicionalisht, për të shënuar këtë muaj, u ngjyrosën edhe duart.

Ndryshe, Komuna e Gostivarit vitin e kaluar ndau bursa nxënësve dhe studentëve me sëmundje të rralla.