Asfaltohet pjesa e parë e rrugës “Boge Veljanovski”

,

Komuna e Gostivarit filloi me asfaltimin e rrugës “Boge Veljanovski”.

Asfaltimi i kësaj rruge përfshin 385 metra gjatësi dhe 5 metra, ndërsa asfaltimi i tërësishëm do të kryehet në dy faza.

Kujtojmë se me rregullimin e motit, Komuna e Gostivarit vazhdoi me punimet në rrugët me asfaltim dhe mbushje gropash.