Shkolla Verore “Gostivari 2023” për të dytin vit radhazi

,

 

Komuna e Gostivarit për të dy dytin vit radhazi organizon Shkollën Verore “Gostivari 2023”.

Ngjarja synon të angazhojë me aktivitete të ndryshme fëmijët e moshës 7-14 vjet gjatë sezonit të verës me instrukturoë nga profesione të ndryshme.

Shkolla Verore fillon më 1 korrik dhe përfund më 30 korrik, kurse aplikimi për marrje pjesë në këtë shkollë bëhet përmes shkollave përkatëse.

Ndryshe, përbveç angazhimit të fëmijëve gjatë pushimit të verës, Shkolla Verore synon të zbulojë talentët e rinj të qytetit në fusha të ndryshme.