Njoftim

Të nderuar qytetarë, ju njoftojmë se për shkak të punimeve për asfaltimin e tërësishëm, më datë 01.11.2023 (e premte) nga ora 10:00-17:00 dhe më datë 02.112023 (e shtunë) nga ora 08:00-18:00 (e shtunë), rruga “Ilindenska” do të jetë e mbyllur për qarkullim, edhe atë nga rrugëkryqi te magazina e NP “Komunalec” deri te kyçja në rrugën magjistrale për në Tetovë.

Intervalet e cekura kohore të mbylljes së rrugës janë informative, ndërsa faktikisht ato do t’i imponojë dinamika e punimeve.
Ju falënderojmë për mirëkuptimin!