Në Komunën e Gostivarit u hap çerdhja e re në kuadër të Kopshtit të Fëmijëve “Lulishtja”

Gjatë ditës së sotme në prani të kryetarit të Komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe ministres për Punë dhe Politikë Sociale, Jovana Trençevska u promovua çerdhja e re në kuadër të kopshtit të fëmijëve “Lulishtja”.

Kryetari Taravari rikujtoi se gjatë vitit 2017 ka pasur 400 vende në çerdhet e Gostivarit, ndërsa tani ka 800 fëmijë. Përkatësisht është dyfishuar numri i fëmijëve që marrin përkujdesje në çerdhe.

“Lista e pritjes me hapjen e këtij kapaciteti do të ulet në 150, kurse në fillim të qeverisjes sonë e gjetëm me 350 deri 400. Kënaqësi e veçantë është të shoh kushtet në këtë çerdhe si dhe në të gjitha çerdhet tjera”, u shpreh kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

Ndryshe, Komuna e Gostivarit vazhdimisht kujdeset për arsimin parashkollor për shkak se investimi në arsim është investim për të ardhmen.