[vc_row][vc_column]

Belediye Hakkında Haberler

Güncel Haberler

Vijojnë punimet në rikonstruktimin e rrugës së Dibrës

Vijojnë punimet në rikonstruktimin e rrugës së Dibrës, ndërsa deri tani kemi arritur të asfaltojmë 1.4 kilometra asfalt. Rruga e Dibrës është ndër rrugët më të rëndësishme dhe më frekuentuara të Gostivarit që lidhet me shumë rrugë të tjera dhe do të ndikojë dukshëm në lehtësimin e komunikacionit.

FTESË për Trajnim për Marketing Digjital

Të dashur zejtarë dhe qytetarë Dhoma e Artizanateve RMV në bashkëpunim me Dhomën Rajonale të Zejtarëve në Gostivar planifikon të organizojë një trajnim falas për të gjithë zejtarët dhe të interesuarit të shtunën më 17.02.2024 duke filluar nga ora 11:00 në sallën e Komunës së Gostivarit. Trajnimi për DIGJITAL MARKETING do të jetë nga karakteri […]

Nga nesër fillon shpërndarja e 100 kuponëve për mamografi falas nga Komuna e Gostivarit

Komuna e Gostivarit, nga dita e nesërme 23/01/2024 (e martë) fillon me shpërndarjen e 100 kuponëve për mamografi dhe kontroll falas për të gjitha gratë dhe vajzat. Përparësi kanë gratë dhe vajzat që kanë një diagnostifikim të mëhershëm me kancer të gjirit dhe i kanë të domosdoshme mamografitë, si dhe të gjitha ata që kanë […]

[/vc_column][/vc_row]