Entries by EL AL

FTESË për Trajnim për Marketing Digjital

Të dashur zejtarë dhe qytetarë Dhoma e Artizanateve RMV në bashkëpunim me Dhomën Rajonale të Zejtarëve në Gostivar planifikon të organizojë një trajnim falas për të gjithë zejtarët dhe të interesuarit të shtunën më 17.02.2024 duke filluar nga ora 11:00 në sallën e Komunës së Gostivarit. Trajnimi për DIGJITAL MARKETING do të jetë nga karakteri […]

Takimi ndërkomunal për rrjetëzimin dhe bashkëpunimin e Këshillave Ekonomiko – Social Lokal

Në Komunën e Kumanovës është mbajtur takimi punues për rrjetëzimin e Këshillave Ekonomiko – Sociale Lokal – KESL nga komunat e Kumanovës, Manastirit, Strugës, Tetovës, Gostivarit, Shtipit, Resnjës, Kavadarit dhe Sveti Nikollës, organizuar nga Qendra Rinore e Kulturës – Manastir, në bashkëpunim me Komunën dhe KESL Kumanovë. Qëllimi i këtij takimi është popullarizimi i punës […]