Entries by admin

,

SHFM “Enver Stafai” shënon 30 vjetorin e themelimit, promovohen investimet e realizuara

Kisha nderin dhe kënaqësinë sot të merrja pjesë në shënimin e 30 vjetorit të ekzistimit të Shkollës Fillore të Muzikës “Enver Stafai” në qytetin tonë. Festa ishte e dyfishtë pasi së bashku me nxënësit dhe mësimdhënësit promovuam edhe punimet e realizuar periudhën e kaluar në këtë shkollë, duke krijuar kushte me standarde bashkëkohore. Dua të […]

Dita e Ekologjisë, Komuna e Gostivarit promovoi Eko-patrullën dhe aparatin mobil për matjen e ndotjes së ajrit

Me rastin e shënimit të 21 Marsit – Ditës së Ekologjisë, Komuna e Gostivarit bëri promovimin e Eko-patrullës dhe të aparatit mobil për matjen e ndotjes së ajrit. Qëllimi i shënimit të Ditës së Ekologjisë, është ngritja e vetëdijes së qytetarëve të të gjitha grupmoshave dhe kategorive, që të ruajnë mjedisin jetësor dhe natyrën, si […]

Komuna e Gostivarit, aktivitete të shumta për Ditën e Ekologjisë

18.03.2021 Edhe sivjet, Komuna e Gostivarit do të organizojë më shumë aktivitete për shënimin e 21 Marsit – Ditës së Ekologjisë. Nga Departamenti për mbrojtje të mjedisit jetësor dhe natyrës, njoftojnë se aktivitetet do të zgjasin dy ditë, do të jenë të karakterit të ndryshëm dhe me një përfshirje të gjerë të fëmijëve, të rinjve, […]

U mbajt mbledhja konstituive e Bordit Udhëheqës të Qendrës Rinore për Resurse iCan në të cilën si kryetar u zgjodh Dr. Arben Taravari.

U mbajt mbledhja konstituive e Bordit Udhëheqës të Qendrës Rinore për Resurse iCan në të cilën si kryetar u zgjodh Dr. Arben Taravari ndërsa zëvendës kryetar u zgjodh Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti. Të pranishëm ishin dhe përfaqësues të komunitetit të biznesit, të organizatave joqeveritare si dhe nga institucionet shtetërore dhe UNDP.

,

Dita e mësuesit shqiptarë – 7 Marsi

Me rastin e Ditës së mësuesit shqiptarë – 7 Marsi, kisha nderin dhe kënaqësinë të takojë profesorët në pension nga Shkolla e Mesme e Gjimnazit në qytetin tonë. Emocioni ishte i veçantë pasi shumica prej tyre kanë qenë profesorët e mi. U jam mirënjohës për çdo gjë që keni bërë për ne, faleminderit gjithsecilit, që […]