Entries by admin

,

Thirje Publike

Në bazë të nenit 50, paragrafët 7 dhe 8 të Ligjit për vetëqeverisje lokale (“Gazeta Zyrtare e RMV-së” nr. 5/2002, Buxheti i Komunës së Gostivarit, Vendimi i këshillit (nr.08-2309/1 i datës 24.12.2021) në lidhje me nenin 49 paragrafi 3 të Ligjit për Shoqatat dhe Fondacionet (“Gazeta Zyrtare e RM-së” nr. 52/10, 135/11 dhe 55/16) dhe […]

Projektojmë të ardhmen bashkë!

Debat publik me organizatat joqeveritare, këshilltarë, biznes komunitetin, qytetarë – Agjenda: Buxheti i Komunës së Gostivarit për vitin 2022 Projekti për përmirësimin e shërbimeve komunale (MSIP 2) dhe Projekti për efikasitet energjetik në sektorin publik Salla e Këshillit Komunal në Gostivar më 21.12.2021, me fillim në ora 16.00 Ftohen qytetarët, shoqëria civile, shoqatat rinore, klubet […]

Njoftim

Të nderuar qytetarë, Ju informojmë se nga data 08.12.2021 (E Mërkurë) deri 11.12.2021 (E Shtunë), për shkak të punimeve për instalimin e linjës kryesore të ujësjellësit me projektin e KFW dhe SECO, kalimi i bulevardit në lagjen Maleardi, pjesa nga mbikalimi/hyrja në qytetin e Gostivarit deri në qarkullimin e parë rrethor, do të ndryshojë regjimi […]

NJOFTIM

Për shkak të tragjedisë në aksidentin e trafikut, anulohen të gjitha manifestimet e planifikuara për festat e Nëntorit 23.11.2021 Për shkak të tragjedisë së ndodhur në Sofje të Bullgarisë, ku në një aksident trafiku jetën e humbën 46 qytetarë të Republikës së Maqedonisë së Veriut, anulohen të gjitha aktivietet dhe manifestimet e panifikuara nga Sektori […]

Kryetari Arben Taravari mirëpriti basketbollistin dhe trajnerin Marjan Sërbinoski

Kryetari i komunës, Arben Taravari mirëpriti sot në kabinetin e tij një ndër ish basketbollistët më të mirë të Gostivari, njëherit edhe trajner shumëvjeçar i basketbollit, Marjan Sërbinoski. Basketbollisti Sërbinoski falënderoi kryetarin Taravari për mbështetjen e vazhdueshme basketbollit dhe të sportit në përgjithësi, si dhe për angazhimin e tij për krijimin e kushteve më të […]

Delgacion i lartë i UKTB, për vizitë në Komunën e Gostivarit

25.09.2021 Kisha kënaqësi që në cilësinë e kryetarit të Komunës së Gostivarit,  të pres në takim një delegacion të lartë të Unionit të Komunave Turke në Botë (UKTB) të udhëhequr nga kryetari i unionit – Ugur Ibrahim Altaj, i cili është edhe kryetar i qytetit të Konjas, Fahri Solak – sekretar gjeneral i unionit, Mustafa […]

Parku i madh i qytetit, çdo ditë e më i bukur

Përskaj investimeve si 1000 m2 shtigje për këmbësorë, ndriçim publik, kënde lojërash, stërpikëse automatike për vaditje, 86 ulëse, sot kemi filluar me vendosjen e 6 tavolinave me strehë donacion nga Komuna Ortaköy e Bursës, të cilat do të mund të shfrytëzohen për piknik me familje, takim me shoqëri, si dhe ndonjë lojë shahu nga pensionistët […]

Komuna e Gostivarit e vetmja komunë nga rajoni i Pollogut pjesëmarrëse në fazën e dytë të ReLOaD2

Komunat e Gostivarit, Kumanovës, Manastirit, Ohrit, Gjevgjelisë, Koçanit, Velesit dhe Kriva Pallankës janë përzgjedhur për të marrë pjesë në fazën e dytë të Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2) brenda thirrje publike të drejtpërdrejta dhe të hapura drejtuar qeverive lokale nga shtatë rajonet planifikuese: Lindja, Veri-Lindja, Pellagonia, Pollogu, Jug-lindja, Jug-perëndimi dhe […]