Entries by admin

Transformimi nga një deponi e egër në një park të mrekullueshëm

Kënd lojrash, Park dhe terrene sportive në Çajlë të Vjetër. Me iniciativë të Bashkësisë Lokale, Komunes së Gostivarit, si dhe me ndihmën e madhe të mërgimtarëve dhe kompanive të Çajlës së Vjetër, na u mundësua që të ndërtojmë këtë park që do të jetë në funksion të këtyre banorëve! I falenderoj perzemersisht të gjithë kontribuesit.

10 rrugë në 10 muaj.

Bllok 17 përballë ETC, filluam me punimet dhe pregaditjet për asfaltimin e rruges me 300 metra gjatësi dhe gjërësi mesatare 5 metra.

Ra zilja e parë

Për një fillim te mbarë në rrugën e tyre drejt dijes, uroj sot të gjithë nxënësit në te gjitha shkollat fillore të Komunës së Gostivarit. Të gjithë 633 nxënës të cilët për herë të parë ulen në bankat shkollore, u mirëpritën me dhurata, një praktikë e re për viset tona.

Mbledhje e Shtabit ndërkomunal të emergjncës – Gostivar: Situata me pandeminë është serioze, por nën kontroll

24.08.2021 Rritja e numrit të të infektuarve të rinj në rajonin e Gostivarit shqetëson dhe është e nevojshme të zbatohen aktivitete për respektim të vazhdueshëm të masave për mbrojtje nga koronavirusi. Ky është vlerësimi i shtabit të krizës për komunën e Gostivarit, i cili pas disa muajsh pauzë, është mbledhur sërish. Kryetari i Shtabit të […]