Entries by admin

Numri i të infektuarve me Covid-19, i ka tejkaluar kapacitetet spitalore

Numri i të infektuarve me Covid-19, i ka tejkaluar kapacitetet spitalore. Varianti Delta i këtij virusi është shumëfish më kontaminues, ndaj dhe numri i të sëmurëve është kaq alarmant! Apeloj që të gjithë qytetarët të bëjnë kujdes maksimal, të ruajnë jetën e tyre por edhe atë të tjerëve! Vaksinimi është arma më e fuqishme me […]

Kryetari Arben Taravari, realizoi takim me përfaqësuesit e Institutit për Lidership dhe Politika Publike

Sot Kryetari i Komunës së Gostivarit, Z. Arben Taravari, realizoi takim me përfaqësuesit e Institutit për Lidership dhe Politika Publike, lidhur me projektin “Fuqizimi i pjesëmarrjes së gruas në politikë në Maqdedoninë e Veriut”, projekt ky që mbështetet nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në RMV. Në kuadër të takimit u diskutua për rolin dhe […]

,

L A J M Ë R I M – PDU BLOK 1

Lajmërohen qytetarët dhe personat juridik të përfshirë në hapësirën e Projekt ndryshimi dhe plotësimi i Planit Detal Urbanistik për pjesë të Bllok 1 – përfshirja 4, Njësia Urbane Qendër – Kuarti “ A” , – KK Gostivar 2 2. Соопштение за ЈП и ЈА за дел од Блок 1 Lajmërim Për PP Dhe AP Për […]

, ,

L A J M Ë R I M – PDU Blok 3

Lajmërohen qytetarët dhe personat juridik të përfshirë në hapësirën e Projekt Ndryshimit dhe plotësimit të Planit Detal Urbanistik për pjesë të Bllok 3, Njësia Urbane Qendër – Kuarti “ A” ,- KK Gostivar 2 PREZENTIMIT PUBLIK DHE ANKETËS PUBLIKE 2. Соопштение за ЈП за дел од Блок 3 Lajmërim Për PP Për Pjesë Të Bllok […]

V E N D I M

V E N D I M për përcaktimin e tarifës për marrjen e licencës për ofrimin e shërbimeve për kabaret, baret e natës, disko klubet dhe disko klubet në mjedis të hapur në territorin e Komunës së Gostivarit dhe zgjatjen e orarit të punës për objektet e hotelierisë Neni 3 Zgjatja e orarit të punës […]

Kryetari Taravari takoi ambasadorin francez Baumngartner

29.07.2021 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti sot në takim njohës, Ambasadorin e ri të Republikës së Francës në Shkup, Cyrille Baumngartner. Kryetari Taravari dhe ambasadori Baumngartner biseduan në lidhje me zgjedhjet lokale të radhës, regjistrimin e popullsisë proceset euro-integruese të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian. “Shpresoj se bashkëpunimi do të thellohet […]

Kryetari Taravari propozon zgjatje të orarit të punës së objekteve hoteliere për dy orë, të enjten do të prononcohet Këshilli komunal

26.01.2021 Këshilli komunal me propozimi të kryetarit Arben Taravari, pritet ditën e enjte të sjellë vendim për zgjatje të orarit të punës për objektet hotelere edhe për dy orë. Taravari propozon që nga mesnata, në ditët e punës orari të zgjatet nga ora 12 deri në ora 02.00, kurse gjatë fundjavës prej orës 01.00, orari […]

Të shtunën, me një marsh, do të promovohet shtegu malor “Ylberi”

21.07.2021 Komuna e Gostivarit dhe Vrapçishtit në bashkëpunim me Shoqatën malore “Sharri”, organizon marsh për të promovuar shtegun malor të quajtur “Ylberi”. Ky shteg malor fillon mbi fshatin Zdunjë, kalon nëpër fshatin Jellovcë e Poshtme, vendin e quajtur Guri i Rrafshtë, Shtëpinë malore “Sharri” mbi Vranvjofcë dhe përfundon në Vrapçisht. Pjesëmarrës në këtë marsh do […]