Entries by Artan cst

Kryetari Arben Taravari, priti doktorantin e fizikës plazmatike Muhаmet Alija

05.01.2021 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari mirëpriti sot në kabinetin e tij Muhamet Alijën, një i ri nga Gostivari, i cili ndjek studimet e doktoraturës në Institutin për Teknologjinë e Tensionit të Lartë dhe Sistemet Elektrike të Energjisë në Universitetin Teknik Braunschweig. “Granti Erasmus + Placement i ka dhënë atij mundësinë që nuk […]

Zyra e mërgimtarëve do të punojë me orar të zgjatur

24.12.2020 Me rastin e qëndrimit të mërgimtarëve në vendlindje, Komuna e Gostivarit e vë sërish në funksion Zyrën e Mërgimtarëve. Zyra e Mërgimtarëve, që gjendet në hapësirat e Qendrës për Shërbime Komunale në katin përdhes të objektit të Komunës së Gostivarit, do të punojë me orar të zgjatur për dy orë, respektivisht deri në ora […]

Ndahen paisje sportive për të gjitha shkollat fillore në Gostivar.

28.09.2020 Në kuadër të projektit për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm, sot organizata “Centre for Common Ground”, në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit, ndau paisje sportive për të gjitha shkollat fillore në Gostivar. Aktiviteti u zhvillua në shkollën fillore “Mustafa Kemal Atatur”, ku morën pjesë edhe përfaqësues të ambasdës të Holandës në vendin tonë. Ky […]

Vijojnë investimet në shkollën fillore”Ismail Qemali”

Pranuam donacion prej 9️ kompjuterësh dhe 1️ printer nga UEJL, që do të shërbejnë per nevojat e nxënesve dhe administratës. Përfunduan renovimet në pjesën ndihmëse të shkollës. 5 ️Klasa tërësisht të renovuara dhe me inventar të rri. 1️ Zyrë e re për mësimdhënësit 1 Klasë e rinovuar me kontribut të prindërve Shërbimi për informim

Deponia “Rusino”, Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Valbon Limani, priti në takim përfaqësues të ARMV-së

Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Valbon Limani, priti në takim përfaqësues të ARMV-së Armata e gatshme të ndihmojë Komunën e Gostivarit me shuarjen e zjarrit në “Rusino” 29.07.2020 Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravari, Valbon Limani ka pritur në takim një delegacion nga Komanda për ndërhyrje […]

,

Rregullimi i rrugës dhe ndërtimi i kanalizimit në lagjen Balindolli

29.07.2020 Komuna e Gostivarit, në kuadër të Programit ROMAKTED (financuar nga Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës), është duke realizuar projektin për rikonstruktim të plotë të një rruge, respektivisht ndërtimin e kanalizimit të ujërave të zeza dhe shtrimin me pllaka bekatoni në lagjen Balindolli. Bëhet fjalë për një lagje të banuar kryesisht me pjesëtar të […]