Entries by Artan cst

KRYETARI TARAVARI PRITI NË TAKIM ZV.KRYEMINISTREN E KOSOVËS, GRVALLA – SHWARTZ

24.03.2022 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka pritur në takim znj. Donik Gërvalla – Shwartz, ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës dhe zv/kryeministren e Republikës së Kosovës. Në kuadër të këtij takimi janë trajtuar tema të fushëveprimit të spektrit politik mes dy vendeve, gjendjen në lidhje me funksionimin e institucioneve qeverisëse lokale […]

Kryetari Taravari priti ambasadoren amerikane Byrns

18.02.2022 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ishte sot nikoqir i ambasadores së SHBA-ve në Shkup, znj. Kate Marie Byrns, gjatë vizitës që ia bëri Gostivarit. Fillimisht Taravari dhe Byrns u takuan në Komunën e Gostivarit ku u bisedua për projektet lokale dhe situatën aktuale në vend por edhe për çështje të tjera në […]

NJOFTIM PËР TATIMIN NË PRONË

Në përputhje me ndryshimet ligjore të Ligjit për tatimin në pronë (Gazeta Zyrtare e RMV-së 61/04 … 151/21), Komuna e Gostivarit i njofton të gjithë personat fizikë dhe juridikë, shtetin dhe komunat, të cilët posedojnë pasuri të paluajtshme në territorin e komunës, për sa vijon: t’i deklarojnë pronat e padeklaruara që janë në pronësi të […]

Komuna e Gostivarit e vetmja komunë shqiptare pjesëmarrëse në fazën e dytë të ReLOaD2

Komunat e Gostivarit, Kumanovës, Manastirit, Ohrit, Gjevgjelisë, Koçanit, Velesit dhe Kriva Pallankës janë përzgjedhur për të marrë pjesë në fazën e dytë të Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2) brenda thirrje publike të drejtpërdrejta dhe të hapura drejtuar qeverive lokale nga shtatë rajonet planifikuese: Lindja, Veri-Lindja, Pellagonia, Pollogu, Jug-lindja, Jug-perëndimi dhe […]

Kryetari Arben Taravari, priti doktorantin e fizikës plazmatike Muhаmet Alija

05.01.2021 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari mirëpriti sot në kabinetin e tij Muhamet Alijën, një i ri nga Gostivari, i cili ndjek studimet e doktoraturës në Institutin për Teknologjinë e Tensionit të Lartë dhe Sistemet Elektrike të Energjisë në Universitetin Teknik Braunschweig. “Granti Erasmus + Placement i ka dhënë atij mundësinë që nuk […]

Zyra e mërgimtarëve do të punojë me orar të zgjatur

24.12.2020 Me rastin e qëndrimit të mërgimtarëve në vendlindje, Komuna e Gostivarit e vë sërish në funksion Zyrën e Mërgimtarëve. Zyra e Mërgimtarëve, që gjendet në hapësirat e Qendrës për Shërbime Komunale në katin përdhes të objektit të Komunës së Gostivarit, do të punojë me orar të zgjatur për dy orë, respektivisht deri në ora […]

Ndahen paisje sportive për të gjitha shkollat fillore në Gostivar.

28.09.2020 Në kuadër të projektit për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm, sot organizata “Centre for Common Ground”, në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit, ndau paisje sportive për të gjitha shkollat fillore në Gostivar. Aktiviteti u zhvillua në shkollën fillore “Mustafa Kemal Atatur”, ku morën pjesë edhe përfaqësues të ambasdës të Holandës në vendin tonë. Ky […]