Entries by Artan cst

Vijojnë investimet në shkollën fillore”Ismail Qemali”

Pranuam donacion prej 9️ kompjuterësh dhe 1️ printer nga UEJL, që do të shërbejnë per nevojat e nxënesve dhe administratës. Përfunduan renovimet në pjesën ndihmëse të shkollës. 5 ️Klasa tërësisht të renovuara dhe me inventar të rri. 1️ Zyrë e re për mësimdhënësit 1 Klasë e rinovuar me kontribut të prindërve Shërbimi për informim

Deponia “Rusino”, Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Valbon Limani, priti në takim përfaqësues të ARMV-së

Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Valbon Limani, priti në takim përfaqësues të ARMV-së Armata e gatshme të ndihmojë Komunën e Gostivarit me shuarjen e zjarrit në “Rusino” 29.07.2020 Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravari, Valbon Limani ka pritur në takim një delegacion nga Komanda për ndërhyrje […]

,

Rregullimi i rrugës dhe ndërtimi i kanalizimit në lagjen Balindolli

29.07.2020 Komuna e Gostivarit, në kuadër të Programit ROMAKTED (financuar nga Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës), është duke realizuar projektin për rikonstruktim të plotë të një rruge, respektivisht ndërtimin e kanalizimit të ujërave të zeza dhe shtrimin me pllaka bekatoni në lagjen Balindolli. Bëhet fjalë për një lagje të banuar kryesisht me pjesëtar të […]

Për tarracat në sipërfaqe publike në Gostivar, hotelierët do të paguajnë gjysmën e çmimit të deritashëm

19.06.2020 Në kuadër të masave për menaxhim me krizën e krijuar nga pandemia me Covid-19, kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ka marrë vendim për lehtësime në pagesën e taksave komunale për hotelierët që shfrytëzojnë sipërfaqet publike si tarracë. Përderisa viteve të kaluara, në kushte të zakonshme, për shfrytëzim të tarracave llogariteshin 180 ditë, […]

Komuna e Gostivarit sanon gropat goditëse dhe shenjëzon rrugët

13.15.2019 Komuna e Gostivarit ka filluar të intervenojë në riparimin e rrugëve dhe mbylljen e gropave në të gjithë territorin e saj. Punimet vazhdojnë edhe sot në lokacione të ndryshme. Komuna e Gostivarit ka një kontratë vjetore për sanimin e gropave në qytet. Kjo kontratë është duke u realizuar sikurse dy vitet e kaluara pa […]

Shtabi i emergjencës të Gostivarit – Taravari jam i fascinuar nga disiplina e qytetarëve të Gostivarit

23.03.2020 Shtabi i emergjencës në Gostivar ku përfshihen komunat Gostivar, Vrapçisht dhe Mavrovë-Rostushë mbajti mbledhje në të cilën u shqyrtua situata aktuale me virusin korona dhe u përcaktuan masat që duhet të ndërmerren në vijim. Me mbledhjen, në cilësinë e kryetarit të Shtabit të emergjencës, kryesoi kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, ndërsa i […]

ILUSTRIM

Një ilustrim i shkurtër për fuqinë dhe rëndësinë e distancës sociale në këto çaste të rëndësishme në luftën kundër shpërndarjes se COVID-19. Ju lutem, respektoni distancën sociale dhe qëndroni në shtëpi! #PaPanik #RriNshtëpi

Njoftim

Ekipet në Lëvizje për ndihmën e njerëzve me moshë të avancuar dhe me sëmundje kronike, në Komunën e Gostivarit po funksionojnë pa ndërprerje. Të gjithë pjesëtarët e këtyre ekipeve janë të instruktuar profesionalisht për të kryer me sukses detyrat e tyre. Ne jemi një qytet, ne jemi një Shtëpi! Ju lutem kontaktoni me numrat e […]

,

Pasqyra e librave që mungojnë në gjysëmvjetorin e dytë në shkollat fillore dhe të mesme komunale në Gostivar

06.03.2020 Imërlije Saliu nga Sektori i arsimit pranë Komunës së Gostivarit, në konferencën e sotme për shtyp dha pasqyrë të detajuar për mungesën e teksteve shkollore në shkollat fillore dhe të mesme. Përmbajtjen e pres conferences jua përcjellim në mënyrë integrale: Edhe pse ka gati një muaj e gjysëm prej kur ka filluar gjysëmvjetori i […]