Entries by Artan cst

OSBE, SPB dhe Komuna e Gostivarit implementojnë projektin “Thuaji JO gjuhës së urrejtjes”

28.11.2017 OSBE dhe Reparti për preventivë pranë SPB – Tetovë, në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit, filluan implementimin e projektit preventiv-edukativ “Thuaji JO gjuhës së urejtjes”. Me këtë projekt dë të përfshihen nxënësit e viteve të para të katër shkollave të mesme publike të Gostivarit të cilët e ndjekin mësimin në gjuhën shqipe, maqedonase dhe […]

,

SHF “Ismail Qemali” shënoi Ditën e flamurit dhe patronatin e shkollës

28.11.2017 Me një program të pasur kulturor-artistik, nxënësit e SH “Ismail Qemali”, shënuan sot 28 Nëntorin – Ditën e pavarësisë, datë kjo që përkon edhe me patronatin e shkollës. Në fillim të manifestimit, përfaqësues të Departamentit të arsimit dhe Kabinetit të kryetarit të komunës së Gostivarit, vendosën lule të freskëta te busti i arkitektit të […]

Emërohen u.d. drejtorë në të gjitha institucionet arsimore të komunës së Gostivarit

Emërohen u.d. drejtorë në të gjitha institucionet arsimore të komunës së Gostivarit 27.11.2017 Përmes një konference për shtyp, zëdhënësi i komunës së Gostivarit – Jasin Demiri, i bëri të ditur emrat e ushtruesve të rinj të detyrës drejtor nëpër institucionet përkatëse arsimore të komunës së Gostivarit. “Tre institucione do të vazhdojnë t’i menaxhojnë ushtruesit e […]

,

Event për Ditën e pavarësisë organizuar nga shkollat publike, me mbështejte të Komunës së Gostivarit

27.11.2011 Deparatamenti për arsim, kulturë dhe sport pranë Komunës së Gostivarit, mori pjesë aktive në organizimin e aktiviteteve për shënimin e 28 Nëntorit – Ditët së Pavarësisë. “Gjatë ditëve që lamë pas, patëm një angazhim intensiv pët të nxitur dhe për të ndihmuar nxënësit dhe mësimdhënësit e tyre në të gjitha shkollat publike në komunën […]

Kryetari Taravari dhe kryeministri shqiptar Edi Rama, pjesëmarrës në Samitin e Brukselit

23.11.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari dhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, do të marrin pjesë në Samitin vjetor evropian “Ballkani Perëndimor në udhëkryq-Sfidat e reja, ndryshimi i dinamikës”, që do të mbahet më 5 dhjetor në Bruksel. Samiti organizohet në bashkëpunim me Konrad-Adenauer Stiftung, UNDP-në dhe United States European Comman (EUCOM) me […]

Përfaqësues të SECO dhe NP Komunalec, evaluojnë realizimin e projektit për ujësjellësin

23.11.2017 Këshilli drejtues i projektit “Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë në komunën e Gostivarit”, mbajti mbledhjen e rregullt, të tetën me radhë, me ç’rast konsulentët bënë prezantimin e fazës së dytë të projektit në fjalë. Ekspertë të SECO-s, përfaqësues të NP “Komunalec” dhe të Komunës së Gostivarit, dolën në vendngjarje për të vlerësuar […]

Trajnim për fëmijët me nevoja speciale

21.11.2017 Si të arrihen rezultate më të mira në trajtimin e fëmijëve autik, ishte qëllimi i trajnimit të sotëm të zhvilluar në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, ku të pranishëm ishin defektologë, logopedë, mësimdhënës, eduakatore, punonjës socialë dhe prindër të fëmijëve autik. Tarjnimin e realizuan profesionistë nga Qendra e autizimit “Fluturo për jetën” […]

Taravari: Shahu në Gostivar do ta ketë vendin e merituar

21.11.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti sot në kabinetin e tij anëtarë të kryesisë së Klubit të Shahut “Gostivari”. Taravari me këtë rast përgëzoi shahistët gostivaras Ahmet Sallamni dhe Feti Kamberi për suksesin e treguar në turnirin e mbajtur ditëve të fundit “Kampionati i Shkupit Open 2017” në Shkup, duke cekur se […]

Interesim për të ndihmuar fëmijët me nevoja speciale

16.11.2017 Komuna e Gostivarit për këtë mandat katërvjeçar do të bëjë përpjkeje maksimale që të ndihmojë personat me nevoja speciale, me theks të posaçëm fëmijët. Në këtë drejtim, kryetari i komunës së Gostivarit realizoi sot një takim me koordinatoren e Qendrës për resurse të mbështetur nga UNICEF, Margarita Millosheska. Znj. Millosheska e njoftoi kryetarin Taravari […]