Ekonomistët e rinj nga Gostivari në trajnim dyjavor në Zvicër

,
04.12.2017 Një grup prej gjashtëmbëdhjetë nxënësish dhe dy supervizorë nga Shkolla e Mesme Ekonomike “Gostivar” janë në trajnim dyjavor në Zvicër. Qëndrimi realizohet në kuadër të projektit Implementimi i Konventës për…

Komuna e Gostivarit e shënoi Ditën ndërkombëtare të personave me nevoja speciale

,
04.12.2017 Me rastin e 3 dhjetorit - Ditës ndërkombëtare të personave me nevoja speciale, një delegacion i Komunës së Gostivarit vizitoi Qendrën ditore për përkujdesje të fëmijëve me nevojaspeciale dhe paralelen speciale…

Takim informativ me drejtorët dhe ndihmës drejtorët e shkollave publike

,
01.12.2017 Në mjediset e Komunës së Gostivarit, përfaqësues të administratës komunale realizuan një takim informativ me drejtorët dhe ndihmës drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme. Në takim, drejtuesit e shkollave u infromuan…

SHF “Ismail Qemali” shënoi Ditën e flamurit dhe patronatin e shkollës

,
28.11.2017 Me një program të pasur kulturor-artistik, nxënësit e SH “Ismail Qemali”, shënuan sot 28 Nëntorin – Ditën e pavarësisë, datë kjo që përkon edhe me patronatin e shkollës. Në fillim të manifestimit, përfaqësues…

Event për Ditën e pavarësisë organizuar nga shkollat publike, me mbështejte të Komunës së Gostivarit

,
27.11.2011 Deparatamenti për arsim, kulturë dhe sport pranë Komunës së Gostivarit, mori pjesë aktive në organizimin e aktiviteteve për shënimin e 28 Nëntorit – Ditët së Pavarësisë. “Gjatë ditëve që lamë pas, patëm një…