Komuna e Gostivarit dhe Klubi i Shahut "Gostivari" organizuan turneun ndërshkollor të shahut

,
Komuna e Gostivarit dhe Klubi i Shahut "Gostivari" organizuan turneun ndërshkollor të shahut 65 nxënës nga të gjitha shkollat fillore të Gostivarit, morën pjesë në turneun ndërshkollor të shahut që u organizua nga pushteti lokal…

Komuna e Gostivarit dhe Lidhja e Sportit Shkollor organizuan gara ndërkomunale në futboll

,
Komuna e Gostivarit dhe Lidhja e Sportit Shkollor organizuan gara ndërkomunale në futboll Rreth 100 nxënës të shkollave fillore nga Komuna e Gostivarit dhe asaj të Vrapçishtit kanë marrë pjesë në gara në futboll të cilat u zhvilluan…

Komuna e Gostivarit me organizim të veçantë për 7 mars, kryetari Arben Taravari uron mësimdhënësit shqiptar: Keni dhenë kontribut të jashtëzakonshëm

,
Komuna e Gostivarit sivjet ka zgjedhur mënyrë ndryshe nga manifestimet e zakonshme për të shënuar 7 Marsin - Ditën e mësuesit shqiptar. Manifestimet nisën nëpërmjet Sektorit të Arsimit, i cili organizoi garë mes nxënësve të…

Sektori për Arsim pranë Komunës së Gostivarit takohet me përfaqësuesit e MPB-së: Diskutojnë për sigurinë në shkolla

,
Gjatë ditës së sotme në hapësirat e Këshillit të Komunës së Gostivarit ishin të pranishëm përfaqësues nga Ministria e Punëve të Brendshme ku zhvilluan takim me drejtoren e Sektorit të Arsimit pranë Komunës së Gostivarit, Aslian…

Dialog social “Mëso me mençuri, puno profesionalisht“

,
Sektori për Arsim pranë Komunës së Gostivarit në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, organizuan dialogun social me moton “Mëso me mençuri, puno profesionalisht“, që për qëllim ka rritjen e numrit të paraleleve…

Kryetari Arben Taravari prmovoi investimet në shkollën fillore periferike "Bashkimi"

,
Kryetari i Komunës së Gostivarit bashkë me ekipin e tij sot promovoi investimet në shkollën fillore "Bashkimi" në lagjen Tullana. "Sot promovuam investimet në Shkollën fillore periferike “Bashkimi” në lagjen Tullana. Investimi…

Komuna e Gostivarit muajin nëntor ia kushton mbrojtjes së shëndetit të nxënësve

,
Departamenti për Mbrojtje Sociale, Shëndetësore dhe Mbrojtjen e Fëmijëve pranë komunës së Gostivarit organizoi tribunë për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e të rinjëve me temë: “Efektet negative në shëndetin mendor dhe…

Mungesa e librave ndër temat kryesore në takimin mes Sektorit të Arsimit të dhe ministrit të Arsimit dhe Shkencës

,
Përfaqësuesit e Sektorit të Arsimit pranë Komunës së Gostivarit, përfaqësues të shkollave të mesme profesionale të Gostivarit dhe përfaqësues të Unionit të Nxënësve të Shkollave të Mesme të Gostivarit, sot realizon një takim…

Shkolla e Mesme Komunale e Mjekësisë e Gostivarit me fasadë të re

,
Sot në Shkollën e Mesme Komunale të Mjekësisë u promovua fasada e jashtme të sapopërfunduar. Në promovim i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, i cili u shpreh komuna edhe pse në kohë krizë,…

Komuna e Gostivarit prmovoi klasën për nxënësit me nevoja të veçanta

,
Sot në shkollën fillore "Bashkimi" në Gostivar u promovua klasa e veçantë e sapo përfunduar për nxënësit me nevoja të veçanta. Në këtë klasë ndjekin mësimin shtatë nxënës të rregullt nga kjo shkollë me specialistë të…