Lënda e shahut do të jetë prezente në shkollat e Gostivarit

,
Gjatë ditës së djeshme, kuadri mësimor që shprehu interesim të ligjerojë lëndën e shahut në shkollat e Gostivarit, ishte në trajim që u organizua nga Federata e Shahut të Maqedonisë dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në…

Mungojnë mbi 25 mijë tekste mësimore për nxënësit e Gostivarit, Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk siguron librat

,
Komuna e Gostivarit reagon ashpër ndaj vonesës së furnizimit me libra nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Është e paarsyeshme që nxënësit të përballen me mungesë të librave, kërkojmë nga ministria që sa më shpejtë të…

Dokumentet që nevojiten për të marrë subvencionin për nxënësit e klasës së parë

,
Departamenti për mbrojtje sociale, shëndetësore dhe mbrojtjen e fëmijëve pranë Komunës së Gostivarit, njofton familjet të cilat kanë të regjistruar nxënës në klasat e para për vitin shkollor 2022/2023 në të gjitha shkollat fillore…

Fillimi i vitit të ri shkollor në Gostivar, kryetari Arben Taravari vizitoi disa nga shkollat fillore

,
Me fillimin e vitit të ri shkollor, nxënësit e klasave të para në Gostivar sot u njoftuan me shokët dhe shoqet e rinj. Me këtë rast, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari vizitoi disa nga shkollat fillore të Gostivarit…

Komuna e Gostivarit ndan nga 1.500 denarë për çdo familje që ka fëmijë në klasë të parë

,
Këshilli komunal i Gostivari kaloi Propozim-vendimin për mbështetje financiare të njëhershme për familjet e nxënësve në klasën e parë për vitin shkollor 2022/2023. Sipas vendimit të Këshillit Komunal, çdo familje që ka nxënës…

Komuna e Gostivarit synon grant prej gjysmë milioni euro për Shkollën e Mesme Teknike "Gostivari"

,
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari kishte takim me përfaqësuesit e kompanive, MN Engineering Laboratory, Frigoteknika 2000, Lear Corporation dhe shkollën teknike të Gostivarit. Në takim mes kryetarit Arben Taravari dhe…

Vijojnë investimet në shkollat e Gostivarit

,
Komuna e Gostivari në bashkëpinim organizatën amerikane “Latter Day Saint Charities” investojnë në shkollën fillore "Ismail Qemali". Projekti përfshin investime në pajisjen e kabinetit me tekonologji informatike dhe renovimin…

Komuna e Gostıvarıt Zyrtarisht hapı Shkollën Verore "Gostivari 2022"

,
Me një ceremoni të veçantë, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari zyrtarisht hapi Shkollën Verore "Gostivari 2022", një organizim i cili vjen për herë të parë në Komunën e Gostivarit. Në Shkollën Verore do të jenë…

Kryetari Taravari ndau mirënjohje për matematicientët e rinj nga Gostivari

,
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot në kabinetin e tij priti matematicientët e rinj nga qyteti i Gostivarit. Bëhet fjalë për një grup nxënësish nga SHMG Gostivar të cilët në gara republikane të matematikës…

Taravari viziton shkollën “Bashkimi” - Ëmbla kthehet në mesin e shokëve

,
Kryetari i komunës së Gostivarit, paѕ shqetësimit të opinionit publik në lidhje me nxënësen me sindromën Down, Ëmbla Ademi, vizitoi sot SHF “Bashkimi” ku ajo ndjek mësimet.  “Erdha që për së afërmi të njoftohem me problemin,…