Punë për të përforëcuar cilësinë dhe bashkëpunimin e shkollave tona!

,
Shkolla fillore “Ismail Qemali” në Gostivar, nga sot bëhet partnere e Institutin gjerman në Shkup “Goethe”, i cili është pjesë e rrjetit botëror të iniciativës “Shkollat: Partner dhe e ardhmja” (PASCH). Me memorandumin…

Arsim cilësor me investime reale nëpër shkolla!

,
Kisha nderin sot të merrja pjesë në inagurimin e investimeve të bëra pranë Shkollës së Mеsme të Mjekësisë në Gostivar, ku gjatë pushimeve dimërore janë përfunduar këto investime: ✅Kabinet i ri për mësim praktik për kujdes…

Qeverisje ndryshe edhe në arsim!

,
Gjimnazi i Gostivarit merr pamje të re, krijon kushte më të mira pune për nxënësit dhe mësimdhënësit. Punimet e reja, të cilat sot i promovuam me udhëheqësinë e shkollës, përfshinë: ✅Korridore të shtruara me pllaka të…

Filluam me pastrimin dhe regullimin e tërësishëm të oborit të shkollës, me qëllim krijimin e një ambienti të sigurtë dhe të shëndetshëm

,
Filluam me pastrimin dhe regullimin e tërësishëm të oborit të shkollës, me qëllim krijimin e një ambienti të sigurtë dhe të shëndetshëm

Përurohet çerdhja e re “Dielli” në fshatin Banjicë e Poshtme

,
28.09.2020 Sot, nën shoqërimin e ministres së Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shapanska, kemi lëshuar në përdorim çerdhen më të re në qytetin tonë e cila ndodhet në afërsi të fshati Banjicë. Çerdhja…

“Me zemër dhuro, një nxënës gëzo!”

,
Aksioni “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo!”  iniciohet dhe organizohet nga Sektori për veprimtari publike pranë Komunës së Gostivarit, në bashkëpunim me shkollat fillore komunale, me qëllim që të jemi sa më pranë fëmijëve…

Kumtesë në lidhje me fillimin e vitit shkollor 2020-2021

,
Komuna e Gostivarit gjegjësisht Sektori i arsimit më datë 10.08.2020, në mbledhjen e mbajtur me përfaqësuesit e të gjitha shkollave fillore dhe të mesme ne lidhje me draft-planin dhe protokollin për mbajtjen e mësimit për  vitin…

Investim mbi pesëdhjetë mijë (50,000) EUR. në Sh.F “Bashkimi”

,
Sot bashkë me ekipin vizituam SH.F "Bashkimi", ku i pashë nga afër investimet të cilat janë kryer në këtë shkollë. Bëhet fjalë për investim mbi pesëdhjetë mijë (50,000) EUR. - Renovimi i sallës së sportit - Renovimi i mësonjëtoreve…

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

,
22.05.2020 Komuna e Gostivarit ka mobiluar me pajisje të reja çerdhet publike në qytet. Në përurimin e pajisjeve të reja i pranishëm ka qenë edhe kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari me bashkëpunëtorët e…

7 marsi/Taravari: I mbajmë në zemër te gjithë mësimdhënësit

,
Në këtë ditë të veçantë, edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ndau një urim për mësuesit me rastin e 7 marsit. "I mbajmë në zemër të gjithë Mësimdhënësit që me shpirtin e tyre ushqejnë trurin tonë! Çdo…