Punohet intensivisht në zgjerimin e rrjetit të kanalizimit në disa fshatra të komunës së Gostivarit

,
17.08.2019 Komuna e Gostivarit nëpërmjet Ndërmarrjes publike për veprimtari komunale “Komunalec” - Gostivar, është duke zgjeruar rrjetin e kanalizimit në disa fshatra, me ç’rast qasje në kanalizim do të kenë edhe rreth 10 për…

NJOFTIM: Të premten do të bëhet dezinsektimi i parë nga toka në territorin e komunës së Gostivarit

,
09.07.2018 Njoftohen qytetarët se më datë 12.07.2018 (e premte), do të bëhet dezinsektimi i parë nga toka në territorin e Komunës së Gostivarit për zhdukjen e mushkojave të rritura dhe dëmtuesve të tjerë. Dezinsektimi do të…

NJOFTIM

,
17.05.2019 Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se nesër (e shtunë) në ora 8:00, do të fillojnë punët ndërtimore për rikonstruktim të rrugës “Sllobodan Peposki” – Gostivar, që lidh rrugën për te Spitali me rrugën e Dibrës. Rikonstruktimi…

Komuna e Gostivarit u pajis me automjet për grumbullimin e qenve endacakë

,
13.05.2019 Si komunë e cila avancon në menaxhimin me qentë endacakë në rajonin e Pollogut, sot Komuna e Gostivarit u pajis me një automjet të specializuar për këtë dedikim. Automjeti vjen si donacion në kuadër të një projekti…

Riparime në shkollën e mesme teknike në Gostivar

,
08.05.2019 Në Shkollën e Mesme Teknike “Gostivar” janë në vijim punimet për përmirësimin e kushteve. Me mjete të siguruara nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, bëhet riparimi i pullazit të dëmtuar të sallës sportive, ndërsa…

NJOFTIM

,
08.05.2019 I njoftojmë qytetarët se nesër (e enjte) do të fillojnë punët ndërtimore për asfaltimin e një krahu të rrugës “Boge Veljanoski” në lagjen Karagaç, me gjatësi prej 365 m dhe gjerësi 5 m. Përderisa do të zgjasin…

Fillojnë aktivitetet për rregullimin oborreve të disa shkollave

,
07.05.2019 Këtyre ditëve, Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Ndërmarrjen publike “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” kanë bërë rregullimin oborreve të disa shkollave fillore dhe të mesme në qytet dhe në fshatin Debresh. Me…

NJOFTIM

,
Të nderuar qytetarë, Nesër (e enjte) në ora 8:00, fillon vendosja e shtresës përfundimtare të asfaltit në rrugën për në fshatin Banjicë, më saktësisht segmenti prej te përfundimi i bulevardit Vëllezërit Gjinoski (te shitorja…

NJOFTIM

,
Të nderuar qytetarë, Për shkak të një defekti të linjës së ujësjellësit Ф250 në bulevardin “Vëllezërit Gjinoski” në Gostivar, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë prej te rrethrrotullimi te salloni “Dam Com”…

NJOFTIM

,
Të nderuar qytetarë, Për shkak të linjës së ujësjellësit Ф150 në afërsi të Xhamisë Rinia në rrugën “Beliçica” në Gostivar, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në fshatin Turçan i Vogël, lagjen Tullana 1,…