Filloi ndërtimi i kanalizimit në fshatin Zdunjë të Gostivarit, do të zgjidhet problemi për gjysmën e banorëve të fshatit

,
19.06.2018 Në fshatin Zdunjë të komunës së Gostivarit kanë filluar sot punimet për ndërtimin e kanalizimit në gjatësi prej rreth 1000 metra, në të cilin pritet të kyçen rreth gjysma e amvisërive të këtij fshati. Fillimin…

Balindolli e festoi Fitër Bajramin me linjë të re të ujësjellësit

,
18.03.2018 Për rreth 300 amvisëri të fshatit Balindoll të cilat deri më tani nuk shfrytëzonin ujin e pijshëm nga ujësjellësi i qytetit ose kishin presion shumë të ulët të ujit, në ditën e Fitër Bajramit u vu në funksion linja…

Për shkak të punimeve te Stacioni I filtrimit, nesër prej në ora 9:30 furnizimi me ujë në Gostivar do të jetë në ndërprerje

,
27.05.2018 Për shkak të punimeve te Stacioni për filtrim të ujit të pijshëm në fshatin Vërtok, nesër (e hënë) prej në ora 9:30 e deri në përfundimin e punimeve, në qytet dhe në fshatrat të cilat furnizohen me ujë nga ujësjellësi…

Punohet intensivisht për në ndërtimin e linjës së re të ujësjellësit në fshatin Balindoll

,
25.05.2018 Ndërmarrja Publike “Komunalec” - Gostivar është duke punuar me intensitet të lartë në realizimin projektit për ndërtimin e linjës së re të ujësjellësit në fshatin Balindoll, respektivisht në lagjen e quajtur Balindolli…

Tamponohet rruga e dëmtuar ne fshatin Tërnovë

,
12.05.2018 Komuna e Gostivarit nëpërmjet Ndërmarrejs publike “Komunalec” ka filluar sot të bëjë tamponimin e një rruge në brendi të fshatit malor të Tërnovës. “Rruga ishte shumë e dëmtuar dhe qarkullimi i automjeteve dhe…

Të gjithë të kontribuojmë për një Gostivar të pastër dhe të bukur!

,
Komuna e Gostivarit nëpërmjet Ndërmarrjes Publike “Parkingje dhe gjelbërime”, kujdes të veçantë i kushton mirëmbajtjes së gjelbërimit dhe ruajtjes së mjedisit jetësor. Të gjithë të kontribuojmë për një Gostivar të pastër…

Banorët e Balindollit ndërtojnë stadiumin, i mbështet NP “Komunalec” dhe Komuna e Gostivarit

,
04.05.2018 Iniciativat e Bashkësive lokale në territorin e komunës së Gostivarit kanë marrë jehonë të madhe dhe japin rezultate shumë të frytshme. E fundit në sërën e iniciativave për rregullim të infrastrukturës dhe përmirësimit…

Njoftim

,
02.05.2018 Njoftohen banorët e lagjeve në pjesën e poshtme të fshatit Çajlë, se sot në ora 9, do të fillojnë punimet për sanimin e defektit në linjën kryesore të ujësjellësit Ф 80 për atë pjesë të fshatit. Për pasojë,…

Gjatë fundjavës u mbushën gropat goditëse në të gjitha rrugët e qytetit të Gostivarit

,
23.04.2018 Ndërmarrja Publike "Komunalec", me mbështetje të Komunës së Gostivarit, gjatë fundjavës që kaloi përmbylli aksionin për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit. "Aksionin që e filluam me ardhjen…

Me vetëiniciativë të banorëve dhe me ndihmën e Komunës së Gostivarit, rregullohet lagja rome “Dupka”

,
21.04.2018 Banorët e lagjes së margjinalizuar rome “Dupka” në Gostivar, realizuan një aksion për pastrimin e vendbanimit të tyre, ndërsa në ndihmë u doli Komua e Gostivarit përmes Ndërmarrjes publike “Komunalec”. Banorët…