Njoftim

,
18.04.2018 Njoftohen banorët e rrugëve “Boris Kidriç” (prej te Kisha deri te Marketi “Montenegro”), “Dimitar Vllahov” dhe “Mlladen Grujevski”, se sot prej në ora 12 deri në ora 15, do të kenë shtypje të reduktuar të…

Rregullimi i parkut të qytetit drejt finalizimit

,
14.04.2018 Pas nivelimit të tokës dhe instalimit të sistemit nëntokësor të ujitjes në parkun e madh të qytetit, në anën e djathtë të lumit Vardar, punët dalë ngadalë shkojnë drejt finalizimit. Për momentin punohet në rregullimin…

Mirëmbajtje e rregullt e sipërfaqeve të gjelbra publike

,
10.04.2018 Ndërmarrja publike “Parkingje dhe gjelbërime” - Gostivar, në vazhdimësi kujdeset për mirëmbajtjen e sipërfaqeve të gjelbra publike në territorin e komunës së Gostivarit. Këtyre ditëve aktivitetet janë koncentruar…

Vendosen shporta të reja për mbeturina nëpër rrugët e qytetit

,
30.03.2018 Ka filluar sot shpërndarja e shportave të reja për mbeturina të cilat po vendosen nëpër rrugët kryesore të qytetit të Gostivarit. Është ky një projekt i Ndërmarrjes Publike “Komuanlec” të Gostivarit, me të cilin…

Filloi aksioni për sanimin e rrugëve

,
30.03.2018 Ndërmarrja Publike “Komunalec” me mbështetje të Komunës së Gostivarit, ka filluar aksion një aksion të gjerë për sanimin e gropave goditëse nëpër rrugët e qytetit. “Pas motit me reshje të shumta të shiut dhe…

Taravari paralajmëroi fillimin e gjashtë projekteve infrastrukturore

,
16.03.2018 Kanë filluar punimet për rikonstruktim të plotë të parkut të madh të qytetit në Gostivar. Për të ndjekur punimet nga afër , në vendngjarje doli kryetari Arben Taravari, i cili me këtë rast njoftoi se së shpejti do…

Në Gostivar me rrethinë mënjanohen shkurret dhe pastrohen hedhurinat

,
13.03.2018 Ndërmarrja publike “Parkingje publike dhe gjelbërime” vazhdon me aksione gjithëpërfshirëse për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra publike nëpër gjithë territorin e komunës së Gostivarit, si dhe në rregullimin…

Komuna e Gostivarit eliminon pasojat dhe parandalon përmbytjet në më shumë vendbanime

,
04.03.2018 Shkrirja e shpejtë e borës si pasojë e temperaturave të larta, e përcjellë edhe me reshje të shiut, ditëve të fundit rezultoi edhe me pasoja në disa pjesë të qytetit dhe nëpër fshatra. Por, i shpejtë ishte intervenimi…

“E vërteta për BDI-në – rrafshohen me tokën objektet e ndërtuara me donacione të huaja”

,
01.03.2018 Në kuadër të press konferencave të organizuara në lidhje me fushatën “Еvërteta për BDI-në“, zëdhënësi i NP Komunalec, Mirtezan Selimi, shpalosi sot të dhëna në lidhje me keqpërdorimet e kryera gjatë mandatit…

Kryetari Taravari vizitoi fshatin Reçan, do të intervenohet për parandalim të rrëshqitjes së tokës

,
21.02.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, vizitoi fshatin Reçan, me ç’rast u njoftua nga afër me problemet me të cilat ballafaqohen banorët e këtij fshati. Pika e parë në të cilën u ndal Taravari ishte hyrja…