Aksion i gjerë i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”

,
Aksion i gjerë i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” 19.02.2018 Ndërmarrja Publike ‘Parkingjet publike dhe gjelbërimi” nga Gostivari, këtyre ditëve është duke realizuar një aksion të gjerë për përmirësimin e gjendjes…

Pritet druri në fazë të kalbjes, përskaj rrugës për në Llakavicë

,
14.02.2018 Me kërkesë të banorëve të fshatit Llakavicë, ekipet e NP “Parkingje publike dhe gjelbërime” mënjanuan drurin e vjetër që gjendej përskaj rrugës që çon për në brendi të fshatit. Inxhinierët e ndërmarrjes,…

Sanohen dëmet e shkaktuar si pasojë e reshjeve intensive të shiut

,
14.02.2018 Si pasojë e reshjeve intensive të shiut që kapluan territorin e komunës së Gostivarit, u shkaktuan dëme të caktuara materiale, ndër të cilat edhe shkulja e drunjve. Ekipet e NP “Parkingje publike dhe gjelbërime” dolën…

Do të hapen kopshte për fëmijë në Forinë dhe Raven

,
09.02.2018 Komuna e Gostivarit ka përfituar grant nga UNICEF-i në vlerë prej rreth 18 mijë euro për hapjen e dy Qendrave për zhvillim të hershëm fëmijëror. Një paralele për fëmijë të moshës prej 3 deri më 5 vjeç, do të hapet…

“E vërteta për BDI-në” - Nga 5 mijë euro në muaj më shumë i janë paguar partnerit privat për parkim zonal në Gostivar

,
08.02.2018   Në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, konferencë për shtyp sot mbajti zëdhënësi i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”, Rasim Abduli, me ç’rast informoi për kontratën abuzive të lidhur në…

Krasiten drunjtë përreth rrugësnë fshatin Llakavicë, rritet siguria në trafik

,
05.02.2018 Me kërkesë të banorëve lokalë dheme urdhër të kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, Ndërmarrja publike “Parkingje publike dhe gjelbërime” gjatë fundjavës që lamë pas bëri krasitjen e drunjve dhe…

Pastrohet shtrati i lumit Jahorka në fshatin Forinë

,
02.02.2018 Ndërmarrja publike “Komunalec” këtyre ditëve është duke realizuar një aksion për pastrimin e shtratit të lumit Jahorka në fshatin Forinë. Shtrati i këtij lumi ishte shqetësimi të cilën banorët e këtij fshati…

Krasiten drutë në rrugën Çajlë – Forinë, mundësohet qarkullimi i lirshëm i automjeteve

,
31.01.2018 Gjatë vizitës së kryetarit Arben Taravari në fshatin Forinë, të realizuar paradokohe, banorët e kësaj ane shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me rrugën Çajlë-Forinë, ku degët e drunjve përskaj rrugës pengojnë…

Taravari vizitoi NP Komunalec, u njoftua nga afër me sfidat e ndërmarrjes

,
22.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, vizitoi Ndërmarrjen Publike “Komunalec” me ç’rast nga afër u njoftua me sfidat me të cilat përballet kjo ndërmarrje. Drejtori i ndërmarrjes Isak Lazami e njoftoi kryetarin…

Tamponohet një rrugë në lagjen Mllaki

,
15.01.2018 Ndërmarrja publike “Komunalec” është duke realizuar një projekt në lagjen Mllaki, ku bëhet nivelimi dhe tamponimi i një rruge. “Kjo rrugë është me gjatësi prej 180 metrash dhe me gjerësi prej 3,5 metrash. Banorët…